Underseedet TEAM DENMARK tager guld over verdensmestrene

januar 23, 2020

LAST IS OUT

Formatet LAST IS OUT er simpelt opbygget. Et hold har tre spillere, og hold fra hele verden kan deltage.  Et dansk hold må dog kun bestå af danske spillere, og det samme gælder for de andre nationer.

 

Alle holdene sejler mod hinanden i de velkendte J/70’ere. Der sejles gentagende mindre sejladser efter hinanden af ca. 7-9 minutters varighed indtil der kun er 2 hold tilbage. Der er en regel der gælder for alle sejladserne, den sejler som kommer sidst, ryger ud og det gør resten af hans hold også. Ender man på sidstepladsen i et race, er man definitivt ude i kampen om guldfinalen.

 

Regerende verdensmestre udfordret

Efter 12 race lykkedes det endeligt TEAM DENMARK at kunne slå det franske hold. Et fransk hold der ellers havde alle forudsætninger for at nå guldfinalen og dermed tage guldet. Det franske hold, som både havde verdensmestrene fra 2018 med på holdet, samt sølv medaljetager fra VM i 2019, kunne dog ikke slå de danske stjernersejlere.

 

Guldfinalen var utrolig spændende og endte til danskerne fordel med en 3-1 sejr. 

 

Lukas Mohr fortæller om aftenens sejladser; ”Vi starter som underseedet! Vi laver nogle små fejl som koster os dyrt i de indledende sejladser – men vi havde is i maven! Vi kom i bund og grund bedst ud af nærkampssituationerne, når det virkelig gjalt”, fortæller en af landets bedste e-sejlere. 

LÆS mere om KDY’s esports-aktiviteter her. 


TEAM DENMARK bestod af:

Felix Jacobsen, medlem af Kongelig Dansk Yachtklub

Lukas Mohr, medlem af Kongelig Dansk Yachtklub og

Frederik Klakk Jeppesen, Sønderborg Yachtclub

SE eller gense aftens sejladser her.

 

Dansk e-sejlsport er støttet af Dansk Sejlunion, E-sailing.tv, Esailing Denmark, Sejlsportsligaen. KDY som har to aftenens e-spillere på holdet, er en af de danske klubber der har mange e-sportsaktiviteter. 

FLERE NYHEDER