WOW åbner for tilmeldingen for 2020

juni 15, 2020

Selvom tiderne lige nu er anderledes end alt hvad man kender, begynder det at ligne sig selv og det betyder stævneafvikling. Sammen med Sejlsportsligaen ønsker Sundby Sejlforening at vi alle har noget at se frem til når vi er på den anden side af sommeren.

 

Forberedelserne er startet

Stævneleder, Jesper Lorentz fortæller: ”Vi er stolte over at være vært, for dette fantastiske arrangement, og glæder os til at byde alle besætninger velkommen.  SSF oghåber at situationen er så normaliseret til september, at vi igen kommer til at møde besætninger fra resten af Europa.”. 

 

Hvordan fungerer tilmeldingen?

Først til mølle-princippet er gældende igen, dog max tre udenlandske hold fra alle andre nationer end Danmark. Der vil derfor være rigelig plads til de danske hold, som gerne vil deltage i WOW Regatta. Man kan deltage med 4 eller 5 personers besætninger, det er valgfrit.

Program, deltagere mm opdateres løbende på WOW Facebook samt www.sejlsportsligaen.dk/wow

 

Situationen taget i betragtning

Tilmeldingen foregår i to steps. 1 step er at holdene tilmelder sig. Derefter følger forplejning, da der stadig arbejdes på den mest hensigtsmæssige løsning. Det afhænger af anbefalinger, erfaringer m.m. Dette vender vi tilbage med så snart vi er i gang med step 1. 

Corona-situationen tages i betragtning tilbagebetales tilmeldingsgebyret såfremt at myndighedernes anbefaling ændres.

Ligesom de andre år, kommer der hverken til at mangle kaffe, lækker frokost eller kage til de mange deltagere u anset hvad.

LINK til tilmeldingen er her (engelsk tekst) 

LINK til hjemmeside 

Link til WOW’s Facebook

 

FLERE NYHEDER