WOW aflyses efter nyt forsamlingsforbud

september 10, 2020

WOW aflyser efter ændret forsamlingsforbud

Den store succes WOW i Sundby er desværre aflyst.

Det så ellers ud til at blive rigtig godt trods de udfordringer som coronaen afføder, 18 hold fra Norden var klar til at dyste i Sundby Sejlforening. WOW Sailing Event blev i år rekord hurtigt udsolgt og der var udsigt til endnu et stævne med masser af dygtige kvindelige sejlere.

 

Efter mandagens pressemøde ændrede situationen sig, og arrangørerne bag, Sundby Sejlforening også ikke andre udveje end at aflyse stævne, og se mod et forhåbentlig 2021 år med endnu mere WOW. Forsamlingsforbuddet blev i 18 kommuner ændret fra 100 personer til 50 pers.

 

Josefine Boel Rasmussen, initiativtager til WOW, fortæller på vegne af stævnet at ”Vi var så klar og vi havde glædet os så meget… Men grundet den nuværende situation med Covid-19 i København, har vi desværre måtte tage den svære og strenge beslutning at aflyse WOW-stævnet i Sundby d. 19-20 september.”

 

Sæt derfor et stort kryds i kalenderen d. 18.-19.9.2021, hvor kvinderne igen inviteres til at sejle i Sundby til WOW Copenhagen Sailing Event.

 

Der lyder også fra arrangøren at der arbejdes på flere WOW-tilbud i løbet af foråret – og der tages også gerne imod ideer eller kræfter i forhold til at arrangere camps, stævner, netværk mv.

 

Følg med i de kommende WOW aktiviteter på WOW’s egen facebook-side her.

 

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...