WOW får en søster

marts 18, 2022

WOW-organisationen og kvindesejlads generelt har vind i sejlene. Det betyder også at efterspørgslen på aktiviteter er stigende, derfor udvider WOW familien nu og åbner tilmelding til et forårsstævne i Svanemøllen hos K.A.S. Stævnet kommer forud for den store Vandfestival der afvikles i Svanemøllen i Kristi Himmelfart. 

WOW, et initiativ for kvinder der allerede sejler eller gerne vil sejle, startede tilbage i 2017 og er sidenhen vokset. Der er nu mere vokseværk i den lille familie, og det betyder at stævnekalenderen udvides med endnu et stævne for de ’sultne’ sejlere. 

Kalenderen udvides med; WOW KAS Sailing Event 21.-22. maj. Formatet vil være som man kender det i Sejlsportsligaen, speed fleet race og dømning på vand. Korte intense sejladser og masser af hygge på land. Til stævnet i KAS vil der blive sejlet i 8 spritnye både, netop hentet fra Tyskland, til den kommende sæson i Sejlsportsligaen.

K.A.S. er med på bølgen

Udover at have deres eget WOW-udvalg, flere WOW hold og egen træningsdag i KAS, skal de nu være værter for et WOW-stævne. Der sker mange ting i K.A.S. herunder WOW, som også vil være med til at understøtte alle de aktiviteter der lige nu rør sig i Øresundsområdet.

Stævneleder og arrangør i K.A.S., Charlotte Andersen, fortæller her om ambitionerne til stævnet, ”Vi er superglade for at kunne invitere op mod 100 kvinder til at komme og være med til at holde vores første WOW-stævne. Der vil naturligvis være skruet op for forkælelsen med fantastisk sejlads og max hygge på molen.”

Hvordan det kan være at det er netop i år stævnet skal være, forklarer Charlotte Andersen videre ” I KAS har vi selv de sidste tre år haft fokus på at få flere kvindelige sejlere på vandet, og i år har vi ansat Ida Marie Baad som skal være træner hver mandag på vores WOW-hold i klubbens J/70’ere”.

Der er plads til alle i WOW, både erfarne og nye hold og der bliver taget rigtig godt hånd om sejlerne, så alle får en masse sjov. 

Stævnet afvikles som optakt til den store Vandfestival der afvikles i Kristi Himmelfartsdagene i Svanemøllebugten. 

Tilmeld jeres hold her.

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...