WOW for en afslutning!

august 27, 2021

Når Sejlsportsligaens 2. division i denne uge går i havn, er det i Aarhus, nærmere Aarhus Internationale Sejlsportscenter. 4. stævne i 2. division, afvikles sammen med X- Yacht Gold Cup, Sailing Aarhus og der er ikke blevet sparret på underholdningen. Oplev LIGA-betting med fede præmier, LIVE speak og ikke mindst, masser af WOW hold. 

Oprykkere og nedrykker 

Hvis Thurø fastholder deres placering, så kan de rykke op i 1. division, men hvem der derudover har mulighed for at se sig selv i 1. division næste år, afgøres i de kommende dage. Youngsters ONE, med skipper Lumbye ved roret er langt foran konkurrenterne, men hverken Youngsters, WOW eller WildCard hold kan rykke op i 1. division, derfor er det de andre klubhold der får muligheden, og skal kæmpe om pladserne. Bedst ser det dog ud fra Thurø PIRATES, der også var på podiet til 3. stævne i Lundeborg. Det var første gang i 4 år at piraterne var på podiet. 

SE resultatlisten lige her

WOW for en fest! 

Der bliver 8 WOW hold på startlinjen til dette 4. stævne. Det har på flere måder været et flot WOW-år, særligt i Aalborg og nu igen i Aarhus er kvinderne 50 % eller mere repræsenteret. Der har særligt været rift om pladserne til dette 4. stævne i Sejlsportscenteret. Udover de mange kvinder på startlinjen, er der også blevet lagt et par minutters WOW-underholdning ind i det ellers tætpakkede program til X-Yacht Gold Cup middagen lørdag aften. 

Vi har spurgt kvinderne hvad de glæder sig til ved stævnet: ” Masser af sejlads, g(r)in og snak på tværs af klubber” – det sociale betyder meget, men også diversitet, lyder det “Vi ser frem til at sejle mod andre hold, og så er det dejligt at hygge lidt og få kontakt til at andre sjelere fra de andre klubber”. Der er ingen tvivl om at der vil blive snakket i weekenden, men der vil heldigvis også blive sejlet, sejlet rigtig meget og rigtig tæt på land.

KOM forbi Aarhus Internationale Sejlsportscenter og spil på dit ynglings-hold, ynglings-farve eller spil for at få fingrene i nogle af de lækre præmier fra bl.a. Arp-Hansen Group, X-Yacht, Kjær Sommerfelt eller Autohuset Vestergaard.

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...