X-Yachts samler endnu en gang alle ‘stjernerne’ i Skovshoved

september 22, 2023

Det er tredje gang at X-Yachts, i samarbejde med Sejlsportsligaen og Skovshoved Sejlklub, inviterer alle Danmarks stjernesejlere fra forskellige klasser til et endagsstævne i J70 på Skovshoved Havn. Årets deltagerliste indeholder bl.a. navne som Sten Mohr, Jesper Radich, Christian Peter Lübeck og Jeppe Borch. Tidligere vindere af stævnet har været Jonas Warrer’s ”49er Stars”, og Sten Mohr’s ”TALENTFABRIKKEN”. 

Hvem løber med sejren?

X-Yachts Star Meeting leverer som regel varen når det kommer til god og spændende sejlads. Det er er et mix af hold som gør det godt i Sejlsportsligaen, og store navne fra andre klasser i sejlsporten, som ikke nødvendigvis har brugt lige så mange timer i J70 bådene, som ligaholdene. Det giver nogle fede sejladser mellem holdene der træner hjemme i deres lokalklubber til hverdag, og professionelle sejlere der har tilbragt det meste af deres liv i både fra OL-klasserne, Americas Cup både eller andre store yachts nede i Middelhavet.

Blandt favoritterne til at vinde dette års stævne, må selvfølgelig nævnes de forsvarende mestre, TALENTFABRIKKEN med den tidligere rorsmand fra America’s Cup, Sten Mohr, ved roret. 

Man skal heller ikke tage fejl af X STARS ONE. Holdet er en blandet besætning fra Roskilde Sejlklub der netop var vundet Sejlsportsligaen 2023, med Jeppe Borch ved roret, men inkluderer også X-Yachts CEO Kræn Brinck Nielsen, som en af gasterne på holdet. Holdet har netop sejlet X-Yachts Gold Cup sammen i sidste måned. Om forventningerne til stævnet udtaler Kræn Nielsen:

Det er stævnet hvor det er meget svært at forudse en vinder fordi der er så mange gode sejlere, men en ting er sikkert; det bliver en sejler fest både på land og vand, det har vi set 2 år i træk. Jeg ser meget frem til i år og er meget glad for alle de danske profiler der bakker op om Star Meeting.

Tilskuervenlig sejlads med målgang lige uden for havnen

Alle er velkomne komme ned på Skovshoved Havn og nyde noget god, tilskuervenlig sejlads. Der vil være målgang helt tæt på land, og live speak af Susanne Salminen og Ditlev Leth. Meget bedre tilskuerforhold fåes vist ikke.  

Hvis ikke man finder vej ned til Skovshoved, kan man følge live resultater og tracking her

Holdliste til X-Yachts Star Meeting:

Holdnavn                    Skipper                                                                                                      

BANDHOLMBo Schülein
HAPPY MOMSWinnie Walsted
YOUNG ONERasmus Lumbye
SKOVSERNELars Nordbjærg
PETER WARRERPeter Warrer
KDY WOWLotte Meldgaard
TALENTFABRIKSten Mohr
X STARS ONEJeppe Borch
ONE SAILSMads Christensen
KDY SHARKSHenrik Jensen
YOUNG WOWNaja Bjørnholt
TEAM SALTLine Just
TEAM CPCP Lübeck
ELVSTRØMElvstrøm Sails
TALENT ØSTRebekka Johannesen
TEAM DORTHE ODorthe O
TEAM DIXIBjørn Christiansen
LIMFJORDENS HELTEVilliam Jensen
TEAM IDA MARIEIda Marie Baad
TEAM RADICHJesper Radich
TEAM SOMMERLUNDHans SommeRlund

FLERE NYHEDER