Youngsters vinder 3. Ligastævne

august 20, 2018

Youngsters Il blev udtaget til stævnet i Skovshoved ved den seneste camp på Oure. Siden Oure har holdet været i udlandet og sejle, og dermed møder de toptrænet op til weekendens stævne. Flere på holdet har også sejlet med på TEAM Roskilde, som var med ii 2017. Derudover er der et søskendepar på holdet, Jeppe og lillebror Nikolaj Borch som begge er på holdet. Det er storebror Jeppe som er styrmand. Holdet består af: Jeppe Borch, Nikolaj Borch, Amanda Ulmdal, Mathias Rossing og Nikolaj Rasmussen.

Anden pladsen gik til SUNDBY MARLINS, der slår deres egen bedste placering ved at tage en podieplads til stævnet. Holdet der før stævnet håbede på masser sjov og god vind, fik netop det de kom efter. Josefine Boel Rasmussen siger at “vi er tilfredse med weekenden. Vores dårlige sejladser skyldtes primært tyvstarter eller situationer, hvor vi har haft straf, Så når vi formåede at komme afsted med fri vind, har været gode til at sejle båden efter forholdene og slå rigtig”. Sundby MARLINS ligger samlet nr. 9 i Sejlsportsligaen.
Holdet fra Sundby MARLINS var: Josefine Boels Rasmussen, Kristian Schaldemose, Søren Andersen og Marc Wain.

Netop de situationer hvor Sundby MARLINS fik straf, kom Youngsters foran. Jeppe Borch fortæller om det tætte sejladser, at de “inden sidste sejlads lå meget tæt med Sundby, vi trak heldigvis det længste strå. Sundby fik et par straffe i starten, så vi komme lidt fra dem. Det var fedt vi kunne slutte weekenden af med at stå øverst på podiet”.

Med kun 1 point mellem de andre hold på podiet, var kampen hård. Bandholm White Tailed Eagles endte med at kommer på podiet, selvom de flere gange var ved at smide det væk. Dagens eneste 4, plads, fik de efter at have modtaget 4* straf i en sejlads, hvilket kunne have sat deres podieplacering over styr. Holdet fra Bandholm er det samme som har vundet de seneste to stævner i 2. division: skipper Bo Schulein, Ole Lindberg, Christian Torp og Peter Ammundsen. Bandholm holder fast i deres føring i den overordnede stilling i Sejlsportsligaens 2. division.

TOP 5, til 3. stævne blev:
#1 Youngsters II
#2 Sundby Marlins
#3 Bandholm White Tailed Eagles
#4 DTU Sailing Racing Team
#5 Thurø Pirates

Bogense Sejlklub som plejer at markerer sig helt i toppen, endte uden for top 5, men ligger efter weekendens stævne stadig flot placeret i den samlede stilling som nr. 3. Vi satser på at se Bogens på podiet til 4. stævne når Sejlsportsligaen gæster Aarhus. Det må gøre en forskel på den ene eller anden måde, af stævnet afvikles under Aarhus Festuge.

Dette stævne er også en milepæl for Sejlsportsligaen, da denne weekend er event nr. 30., lidt rundt kan man sige, men i hvert fald kan man sige at konceptet nu er gennemprøvet! De lyder fra Sejlsportsligaen

Se de samlede resultater fra weekenden via SAP her

Deltagerlisten kan findes online her

FLERE NYHEDER