Masser af Youngsters aktiviteter i 19′

februar 11, 2019

Samtidig med camps vil der være to Youngsters hold med ved de fire 2. divisionsstævner i Sejlsportsligaen.

Camp for alle og meget socialt

Efter en rigtig god start med tre vellykkede camps i 2018,samt Youth SAILING Champions League, forsætter Youngsters nu hvor de slap. Fællesnævneren bliver igen fællesskab, sejlads og en hyggelig ”fest”. De unge kan blive bedre sejlere uanset niveau – suppleret med en masse sociale aktiviteter og ligeledes møde nye kammerater og bare hænge ud i miljøet. Det sociale aspekt prioriteres højt.

DOWNLOAD YOUNGSTERS PLAKAT HER – eller tryk her og skriv hvor mange plakater. du vil have tilsendt, så sørger vi for at de lander i din postkasse i printet version.

Volume og nye landsdele

En af de ting, som styregruppen bag Youngsters gør meget ud af er også at arbejde med at få konceptet til at brede sig. Derfor er det også tre nye byer og idrætsskoler der skal danne rammen om de tre camps i år. Det betyder rigtig meget at konceptet får budt flere unge med ombord, og vist dem alt det sejlads- og sejlerfolk kan give dem tilbage. 

Hellerup Camp, 27.-28. april, max 50 pladser

Hou Maritime Idrætsefterskole, 8.-11. juli, max 100 pladser

Sundby Camp, 28.-29. september, max 50 pladser

Dansk Sejlunion hjælper med træning
Der vil være trænere fra bl.a. Dansk Sejlunions eliteafdeling, og der kommer også unge sejlere fra landsholdet med og lærer fra sig. Det giver rigtig god mening at alt det som DS’ trænere bruger hver dag på at lære deres atleter, i et eller andet omfang også kommer resten af ungdommen til gavn. Alt i alt bliver der tre nye camps i vente med alt det bedste fra sidste år, krydret med noget nyt og spændende. Derudover løfter vi snart sløret for en ny partner som er kommet med on bord, som også vil være med til at aktivere de unge.  

De unge styrer Youngsters

Igen i år er det i høj grad de unge i Youngsters styregruppen der byder velkommen og som sætter dagsordenen for Youngsters. Det handler om fællesskab, sejlads og fest – iscenesat af de unge.

Fra en af årets værtsklubber, Sundby Sejlforening lyder det: ”Vi var nogle der var afsted til Horsens først på sæsonen ‘18 og nogle der var afsted i juli på Youngsters i Oure. Vi var vilde med at sejle j70’er. Der var mange imødekommende mennesker og gode trænere, som vi gerne vil se igen og samtidig vise andre, og alle nye, vores super dejlige farvand og seje sejlklub i Sundby Sejlforening”.

 

Med den opfordring, er billetsalget åbent.

 

Køb dine billetter og læs mere her:

Web: https://sejlsportsligaen.dk/youngsters/ 

Hellerup Camp: https://sejlsport.nemtilmeld.dk/7/

HMI Camp: https://sejlsport.nemtilmeld.dk/8/

Sundby Camp:  https://sejlsport.nemtilmeld.dk/9/

HUSK at du altid kan følge med via sociale medier, her:

Instagram: https://www.instagram.com/youngsterssailor/

Facebook: https://www.facebook.com/youngsterssailer/

Youngsters er støttet af Hempel Fonden. 

 

 

FLERE NYHEDER